uit Tilburg

Even voorstellen......

Wij zijn het "RatjetoeKoor" uit Tilburg, opgericht op 19 september 2007, met de bedoeling om samen gezellig te zingen en willen dat graag aan iedereen laten horen.

Het koor bestaat op dit moment uit 46 enthousiaste leden.
De leiding is in handen van Jeannette Weijters, we worden muzikaal ondersteund door Peter Weijters op accordeon, Jan Grootswagers op slagwerk,  Henri Aben en Ad van Zundert op gitaar.

Jeannette Weijters   Peter Weijters   Jan Grootswagers   Henri Aben   Ad van Zundert
  Accordeon   Slagwerk   Gitaar                                       Gitaar

Vaandel Ratjetoekoor                                   Repetitieruimte MFA de Poorten

Marlies en Chris zorgen goed voor ons na de repetitie.

Ons repertoire bestaat uit mooie en ook gezellige Nederlandstalige meezingliedjes,  maar ook anderstalige nummers zijn ons niet vreemd, zo hebben  we in ons repertoire verschillende liedjes uit de jaren '60 - '80.  Veel van onze liedjes worden meerstemmig gezongen.
Ook beschikken wij over een heel mooi Kerst-repertoire.

Repetitie is elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in MFA De Poorten. De sfeer in ons koor is goed, wat het repeteren en optreden tot een gezellige, sociale, muzikale happening maakt.

Wij treden op tijdens feestavonden, recepties, in verzorgingscentra, Kerstmis, koffieconcerten en binnen- of buitenactiviteiten.

• Bezoekers RatjetoeKoor:
  • Vandaag 24