uit Tilburg

Even voorstellen......

Wij zijn het "RatjetoeKoor" uit Tilburg, opgericht op 19 september 2007, met de bedoeling om samen gezellig te zingen en willen dat graag aan iedereen laten horen.

Het koor bestaat op dit moment uit 52 enthousiaste leden.
De leiding is in handen van reserve dirigente Jeannette Weijters, we worden muzikaal ondersteund door Peter Weijters op accordeon, Henk Vroon op gitaar en Jan Grootswagers op slagwerk.

Jan Grootswagers    Peter Weijters
  JanDrum

Ons repertoire bestaat uit mooie en ook gezellige Nederlandstalige meezingliedjes,  maar ook anderstalige nummers zijn ons niet vreemd, zo hebben  we in ons repertoire verschillende liedjes uit de jaren '60 - '80.  Veel van onze liedjes worden meerstemmig gezongen.
Ook beschikken wij over een heel mooi Kerst-repertoire.

Repetitie is elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in MFA De Poorten. De sfeer in ons koor is goed, wat het repeteren en optreden tot een gezellige, sociale, muzikale happening maakt.

Wij treden op tijdens feestavonden, recepties, in verzorgingscentra, Kerstmis, koffieconcerten en binnen- of buitenactiviteiten.

LogoRatjetoeKoor

Vaandel van RatjetoeKoor Tilburg.

RepetieRuimte

Repetitieruimte van RatjetoeKoor Tilburg